HASYA HATUN ANAOKULU
YENİ MAH. TURAN BEYAZIT. CAD. NO 56A MERKEZ / SİİRT

VİZYON

Çocuğun öğrenme ve bilgi edinmede, tüm zihinsel ve bedensel potansiyelini kullanabilmesini hedefleyen, Çocukların bireysel ilgilerine göre, okul içinde akıl zekâ oyunları odası, drama ve müzik odası, spor salonu gibi alanlar oluşturabilen, Çocuk-aile ikilisinin birlikte öğrenmesine katkıda bulunan, Personelinin, velilerinin ve öğrencilerinin parçası olmaktan mutluluk ve gurur duyduğu, araştırmacı kimliği ile bilime katkıda bulunan ve sürekli gelişim gösteren bir okul olmaktır.

MİSYON

Çağdaş ve demokratik toplumun gerektirdiği; Kendini ifade edebilen; yaratıcı, araştırmacı, girişken, sorgulayan, farklılıklara saygı duyan Ruhsal ve bedensel yönden sağlıklı bireyler yetiştirmek için gerekli nitelikli ve elverişli eğitim ortamlarını hazırlayan, Değişen eğitim programlarını takip eden, tüm öğrencilerini çağın gereklerine göre eğitebilen eğitim anlayışımızla; Hayata ve bir sonraki kademeye başarılı ve mutlu bireyler yetiştirmeyi kendimize görev biliriz.

Öğretim Şekli :İKİLi EĞİTİM

İKİLi EĞİTİM